Zeil mee met ons unieke meezeilprogramma, reserveer een eigen hut voor jou zelf, je partner of je hele gezin. Samen met de schipper en de andere meezeilers, bepalen we onze bestemming. En we worden daarbij volledig verzorgd door de kok. Een week of weekend even helemaal weg, zeilen naar een van de Waddeneilanden of op het IJsselmeer. Aangekomen kan je van boord, genieten van de gezellige dorpjes. Maar we gaan ook droogvallen als het tij het toelaat. Wie kan zeggen dat hij op de bodem van de zee gewandeld heeft!
De Wilhelmina heeft diverse reizen waarop je kan meezeilen. Je kan alleen, of met vrienden en familie boeken. Als je alleen meegaat, kan het zijn dat je een hut moet delen met een ander of anderen.
Binnen 24 uur weet je niet meer welke dag het is! Kom aan boord van de Wilhelmina ervaren hoe het is om een groot zeilschip te varen. Ook als je alleen wil komen, kan dat tijdens de meezeilreizen. Binnen 24 uur ken je iedereen.
Het is een machtige ervaring om deze tweemaster onder zeil te brengen. Intensief teamwork is nodig om de zeilen omhoog te hijsen. Schipper en maat leggen uit, en geven aanwijzingen en daarna mag iedereen meehelpen. Maar het hoeft natuurlijk niet: alleen als je het leuk vindt en fit genoeg bent.
In principe kunnen we al met acht personen zeilen, waarbij het motto is: vele handen maken licht werk.
Het zeilen is een unieke ervaring op zichzelf, maar wij zorgen er ook voor dat er genoeg tijd is om de eilanden te verkennen, of het strand of een museum te bezoeken. En we geven graag tips om alleen of met z’n allen iets anders te ondernemen.
Zeil je mee met een volledige week? Dan plannen wij altijd een ‘eilanddag’ in het programma. Daar kan je fietsen huren en bijvoorbeeld naar de andere kant van het eiland gaan. Samen of alleen eet je heerlijk in een strandpaviljoen of op een terrasje. Lunch en avondeten zijn die dag dan ook niet inbegrepen bij de prijs.
Vier weken voor dat we uitvaren, sturen wij de laatste reisinformatie naar je toe. Ook het maaltijdenformulier zit daarbij, waarin je aangeeft wat je wel en niet eet, zodat onze chef haar verrassingsmenu daarop aan kan passen.