Kookworkshop de Waddenkeuken

1 Day

Koken met Wadden en streekproducten

23 mei in Harlingen 18.00

Een inspirerende kookworkshop, met maximaal 7 personen maken we een 3 gangen diner.

We beginnen met een heerlijke amuse van de chef waarbij Harriët  uitleg geeft over de producten die we gebruiken, haar visie en de recepten Natuurlijk werken we met zeekraal, zilte aardappeltjes, duindoorn en cranberry producten en vlees of vis uit de regio. Samen maken en eten we een geweldig diner.

De recepten krijgt iedereen mee naar huis.

Drankjes

Tijdens de kookworkshops zijn de drankjes inclusief.

Een selectie aan biologische rode en witte wijnen, sapjes, frisdrank en biertjes met en zonder alcohol.

Zeilschip Wilhelmina

In de wolken

Ons doel is om onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen op ons mooie schip op wereld erfgoed Waddenzee.  Wij hebben er plezier in om de zachtste handdoeken klaar te leggen, heerlijke maaltijden en hapjes te bereiden, onze zeil en natuur kennis te delen en advies te geven over de leukste terrasjes op de eilanden.

Culinair genieten met
Vers bereide maaltijden
aan boord

Sinds 1893. De
Wilhelmina kiest al 130
jaar het ruime sop

Op de fijne brede
bedden, zit het met jouw
slaapcomfort wel goed

Opladen? Iedere hut is
voorzien van 220 volt
 stroompunten

De Wilhelmina biedt
overal voldoende
stahoogte

Compleet: Ook het
bedlinnen behoort tot het
standaardpakket