Koken met Wadden en streekproducten
23 mei in Harlingen 18.00
Een inspirerende kookworkshop, met maximaal 7 personen maken we een 3 gangen diner.
We beginnen met een heerlijke amuse van de chef waarbij Harriët uitleg geeft over de producten die we gebruiken, haar visie en de recepten Natuurlijk werken we met zeekraal, zilte aardappeltjes, duindoorn en cranberry producten en vlees of vis uit de regio. Samen maken en eten we een geweldig diner.
De recepten krijgt iedereen mee naar huis.
Je kan natuurlijk ook overnachten aan boord
Heb je geen zin om nog naar huis te rijden, dan kun je ook de B&B aan boord reserveren, je/jullie eigen hut en een heerlijk ontbijt.
€ 65,- per nacht per persoon
B&B is inclusief:
- Dekbedden
- Handdoeken
- Ontbijt
Drankjes
Tijdens de kookworkshops zijn de drankjes inclusief.
Een selectie aan biologische rode en witte wijnen, sapjes, frisdrank en biertjes met en zonder alcohol.